Crowne Plaza Paris Republique

ikast3ikast5

 

 

 

Det smukke, moderne hotel Crowne Plaza Paris Republique, der huser verdensudstillingen i Paris, er i sig selv et mesterværk, der manifesterer århundredets teknologiske fremskridt. Som eksempel kan nævnes den moderne stållegering, som arkitekterne har brugt til dette byggeri. Denne er nyeste skud på stammen over byggematerialer til større bygninger, der modstår vejr og vind bedre end noget andet byggemateriale til dato.

Indvendigt nyder de besøgende gæster ligeledes godt af det teknologiske fremskridt med et moderne ventilationsanlæg. Dette sørger for en konstant behagelig temperatur og en tilpas luftcirkulation, der under verdensudstillingen også er indstillet til at fremme iltindholdet i luften for dermed at sikre optimale forhold for verdens kloge hoveder! Det er jo alment kendt, at disse forbruger mere ilt, når de skal udtænke deres geniale opfindelser, og derfor arbejder bedre under disse tilpassede forhold.

Hotellet har desuden alt i moderne komfort: moderne toilet- og badefaciliteter, elektriske installationer i samtlige rum, et dampdrevet opvarmingssystem og det nyeste inden for køkkenudstyr, der gør halvdelen af arbejdet for kokkene til udstillingen! Og udendørs er der naturligvis plads til at kunne fortøjre både store som små zeppelinere, samt parkeringsmuligheder for såvel hestevogne som andre køretøjer, man måtte ankomme til udstillingen i.

Vel mødt til en oplevelse ud over det sædvanlige!

For off-game information om lokationene, tryk her.