Praktisk

Hvor
Ikast Pædagogseminarium
Bøgildvej 10
7430 Ikast

Overnatning
Man sover i klasselokaler med maks 10 personer m/k i hvert rum, offgame.
Husk noget at sove på/i.

Bad
Der er badefaciliteter på seminariet, mere info vil følge.

18+ – Hvorfor?
Paris International – Til Minde om Zarinaen er et scenarie, der indeholder flere elementer, som gør scenariet til et 18+ scenarie. Der er mulighed for alkohol, både som udskænkning under spil og efterfølgende (se alkoholregler nedenfor). Der kan også opstå scener og blive talt om emner af seksuel karakter – ikke at vi vil lægge op til nøgenhed eller blufærdighedskrænkelse på nogen måde, men der kan blive talt om og insinueret spil omkring det.

Dispensation, 16-17
Er man 16-17 og helt vild ked af, at man ikke må være med, kan man heldigvis søge dispensation hos de dejligste spilledere. Dispensation kan søges individuelt og altså ikke som gruppe, og det kræver at spillederne får kontakt til en forælder/anden primær kontaktperson, så denne kan godkende ansøgningen af dispensationen.

Alkohol – alt med m������������������������������������������de
Vi vil ikke bestemme, hvor meget man kan indtage – en mand på 90kg kan måske blive fuld af en ��l, mens en pige på 40kg måske skal have tredive inden hun dejser rundt ��� men derfor forventer vi, at spillerne er voksne nok til ikke at drikke sig fulde under scenariet. Er man fuld og ikke i stand til at spille sin rolle, vil man blive fjernet fra scenariet. Det er suver����������������������������������������������������������������nt spillederne, der afgøre hvornår man er for fuld, ikke en selv.

Betaling og afbud
Betalingen til scenariet kommer til at ske samtidig med tilmelding ved konto-overførsel. Betalingen er godkendelse af tilmelding, og man er ikke tilmeldt, før man har betalt. Ved afbud før d. 1. marts kan man få refunderet beløbet. Herefter er ens penge tabt, da vi begynder at bruge pengene der.

Normal pris: kr. 450,-
Early bird pris: kr. 400,- (betaling senest d. 12/01-16)

Betaling overføres til Reg.nr.:2570 Kontonr.: 0729571261, husk at tilføje din reference til overførelsen, så vi kan se at det er dig. Pg.a. problemer med teknikken, har vi skubbet early bird rabatten frem til betaling senest d. 12/01-16.