Micheline Favre

Profession: Opfinder, tidligere assistent til Albert og Louis Renault

Nationalitet: Frankrig

Micheline er tidligere assistent til de to Renault-brødre og er mødt op til verdensudstillingen med et formål: at tage bitter hævn. Det er måske nok lidt svært, når alle omkring Albert Renault forventer, at man gør det, og de fleste i opfindernes lokalmiljø, er klar over det store drama imellem Micheline og Albert, da han fyrede hende for at 2have stjålet forskningsprojekter fra firmaet – noget Micheline til en hver tid vil benægte.

Det er dog år siden, og Micheline Favre er på vej videre. Hun har stadig en passion for automobilet og har gjort brug af sin viden fra hendes arbejde med Renault til at udvinde en ny slags gummi, som man kan bruge til at lave dæk af – meget isolerende, yderst brugbar. Desværre er Michelines rygte ikke alt for godt, og hun skal opbygge et navn for sig selv. Men kan hun det, eller bliver hendes fremtidsplaner overskygget af hævn?

Hvad kan der forventes af spil som Micheline Favre?
En karakter der kan gå begge veje, og som har to helt klare formål med at være til konferencen. Micheline er også en karakter, der har en stor udfordring i de andre spillere, og vil møde modstand i det sociale spil.

Klam-O-Meter:
Grønlig gul

(Dette er muligheden for at spille i en gruppe på fire/fem: Albert Renault, Masheck Hearne, Lila Mary Ann Guilfoyle og Micheline Favre (Og c-rollen Olivia Aveline))