Chester Clemins Falkner (optaget)

Profession: Entusiast og hygge-videnskabsmand

Nationalitet: England

Da Chesters familie omkommer i en brand i en af deres skobutikker i London midtby, arver Chester det, der er tilbage af forretningen, samt en mindre formue. Chester har altid været meget betaget af at filosofere over verden – især dampmaskineriets muligheder og hvad den industrielle udvikling kan have af indvirkning på samfundet har fascineret ham – men ved faktisk ikke, hvordan man driver en forretning. Han finder også hurtigt ud af, at Falkner-navnet har indflydelse i den lidt mere kriminelle verden. Han gør, hvad han kan, for at bevare familiens ære, og gifter sig også med Anamaria, den unge pige fra på den anden side af gaden, som tidligere altid har været uden for hans rækkevidde. Men det hele bliver for meget. Anamaria er et skrækkeligt kvindemenneske, der er alt for mange, der forlanger noget af ham i familieforretningen, og hans svigerfamilie ligger et pres på ham om børnebørn. Så Chester har pakket sine tasker og er rejst fra familie og arbejde for at opleve det store Frankrig. Han var aldrig lykkelig derhjemme alligevel…

Chester er en entusiast og fan af den videnskabelige verden, og han har derfor en masse information og kritiske spørgsmål til de udstillede opfindelser og deres opfindere. Chester har også en masse viden og information, der kan bruges til at vinde en opfinder over på ens side eller måske sælges til den rigtige investor?

Hvad kan der forventes af spil som Chester Clemins Falkner?
Spillet som Chester, indeholder en del information om andre, og meget få, næsten ingen relationer direkte, men rigtigt mange rygter og sladder.

Klam-O-Meter:
Grøn