Vernon Swanson (optaget)

Profession: Politisk aktiv i Australien

Nationalitet: England, bosat i Australien

Vernon er en politisk brik på den største, britiske koloni: Australien. Han kæmper for at den australske ø skal være fri fra britisk styre og skabe egen regering. Vernon Swanson er en mand, der skaber røre alle steder, han kommer, og som ikke er velset i alle kredse. Han er selvfølgelig taget til verdensudstillingen med det formål at vise sit ansigt, tale med de fremtrædende personligheder, og forhåbentligt overtale en opfinder eller to til at slå rødder på de australske øer.

Vernon rejser uden følge, men har nær kontakt til hertug Levis Hutcheson, som han kender privat, men ikke altid er enig med. De to er venner til trods for deres politiske uenigheder, og meget af Vernons politiske magt ligger i at blive båret af en hertugs navn. Eftersom Vernon er fortaler for Liberalismen (Ikke den kapitalistiske liberalisme, men frihed til den enkelte), er han en mand, der bærer sig selv med respekt, men ikke klæder sig overdrevet flashy, som andre Britiske rigmænd har tendens til. Vernon er desuden en lytter, lige så meget som en taler, og kan godt lide at holde sig lidt i baggrunden, når han kommer ind i et nyt sted.

Hvad kan der forventes af spil som Vernon Swanson?
Meget få, tætte relationer. Vernons spiller skal turde være deltagende i politiske diskussioner og lægge op til denne slags samtaler. Det kræver samtidig, at man også kan holde hovedet koldt i sådanne situationer. Vernon er en karakter, der skal skabe meget af sit spil sammen med andre spillere når spillet er i gang. 

Klam-O-meter:
Grønlig gul