Professor Edwina Gradgrind Brachwich

Profession: Opfinder med mange års arbejde inden for militære hjælpemidler. Har tidl. opfundet en transportabel kanon til anvendelse på damp lokomotiv.

Nationalitet: Det Tyske Kejserrige

Edwina er en kvinde med ben i næsen og en brillant hjerne. Hun er både hjernen bag og ansigtet udad til i hendes karriere – noget ikke mange andre kvinder kan prale af. Hun har modtaget støtte fra sin mand, Walter, men det snakker man ikke højt om.

Man kan diskutere, om Edwina i virkeligheden går ind under kategorien kvinde. Hun bander som en havnearbejder og klæder sig så hendes mand til sammenligning virker som en lidt maskulin pige. Hun tygger skrå og ryger cigarer og kommer generelt rigtigt godt ud af det med dem, der normalt har interesse for hendes opfindelser. Edwina kan hurtigt dele et selskab i to lejre: dem, der finder hendes hårde attitude og mangel på etikette forfriskende, og dem, der tænker Edwina er en idiot, der kun har fået berømmelse for at “danse som en bavian”, når hun blev bedt om det. Edwina og Walter har på det seneste haft nogle gnidninger, da Walter har gjort brug af andre opfindelser i sit udviklingsarbejde hos det tyske militær.

Hvad kan der forventes af spil som Edwina Brachwich?
Få, personlige relationer med en lille, loyal samling af venner og bekendte. Mulighed for at råbe højt, skabe røre og være generelt larmende. Måske også en mulighed for at føle sig plottet om og holdt udenfor, men på den spilskabende måde. Intern drama.

Klam-O-Meter:
Grøn