Martin ‘Ugly Mug’ Hammett

Profession: Britisk anerkendt opfinder af en teknik til at få vand til at fryse til is hurtigt, at have dokumenteret ekstrem smerte, og af en maskine, der kunne trække væsken ud af fæces, så det kunne drikkes igen.

Nationalitet: England

Hvis ikke det var fordi Martin er brillant ud over alle grænser, var han nok aldrig blevet anerkendt inden for videnskabens kernegruppe. At kalde ham excentrisk ud over alle grænser er næsten en undervurdering, og Martin er nærmest kendt for, da han hældte syre på eget ansigt for virkelig at kunne dokumentere smerten ud fra egne ord. Efter det stunt er diskussion, der tit tages (uden for hans selskab), hvorvidt manden er fuldkommen blæst i bolden, om det, han laver, er provokerende kunst, eller om han rent faktisk laver videnskab. Martin er heller ikke altid helt tydelig i forskellen og har svært ved at finde nogen, der vil arbejde sammen med ham på grund af dette. Han er faktisk taget til verdensudstillingen i håb om at kunne få en smule anerkendelse, og han vil vise, at han er faldet mere til ro og blevet “voksen”.

Hvad kan der forventes af spil som Martin Hammett?
Meget få, tætte relationer, men i stedet et stort navn, hvor mange kender til en. Modstand fra andre spillere og kampen om anerkendelse – måske også det at være en smule forsmået?

Klam-O-meter:
Gul