Jochem Bitter

Profession: Opfinder, der har kortlagt forskellige typer radiobølger og arbejder på en måde at kombinere flagermus’ måde at finde vej på med radiobølger.

Nationalitet: Holland

Jochem er en ældre herre, der holder sig godt, og som altid har gjort gode gerninger for andre. I en ung alder tog han vare på sin døende moder, og fordi der ikke var råd til at få hende i lægelig behandling, begyndte Jochem at købe gamle bøger for de penge, han kunne skrabe sammen, for at finde ud af hvordan han bedst kunne hjælpe hende. Jochems moder måtte til sidst give slip på livet, men Jochems interesse for videnskaben var født. Han er en loyal følger af Teslas opfindelser og bliver tit kritiseret for ikke at have fået nogle ideer selv og i stedet lade sig inspirere af en opfinder som Tesla, der mentalt ikke er den mest stabile person. Jochem er dog godt betalt af flere sponsorer og har derfor primært interesse i at arbejde inden for det, der sælger og er populært. Inderst inde ønsker han at vise den videnskabelige verden, at han ikke bare er en købt, andenrangsopfinder.

Hvad kan der forventes af spil som Jochem Bitter?
En del relationer med andre og en lidt større gruppe at tilhøre. Spillet som Jochem handler i virkeligheden om, hvad der har mest værdi: økonomisk støtte eller ekspertanerkendelse. Er Jochem måske en smule bitter over sin fortid?

Klam-O-Meter:
Grøn

(Dette er muligheden for at spille i en gruppe på 3: Juliette Boonen, Jochem Bitter og Eliza Hilbert)