Pierre Marveaux

Profession:  Direktør for den Franske Nationalbank

Nationalitet: Frankrig

Pierre Marveaux kommer fra en lille fransk landsby. Hans familie samlede alle deres penge sammen, så de kunne betale for hans uddannelse og vej til økonomisk sikkerhed for ham selv og familien. Pierre har arbejdet sig vej op af rangstigen og i samarbejde med sin fætter, Jean Marveaux, har han virkelig formået at kombinere forretning og personlig investering. Pierre har i flere år været romantisk involveret med Belle Jallet, en af Jean Marveaux’ ansatte. Han er en lidt stille fyr, der godt ved, hvornår man skal være stille, og hvornår man skal gøre, som der bliver sagt, men han ved også, hvordan man er sikker på at få noget ud af en træls situation, og hvordan man altid sikrer sig selv. For nyligt har han ansat en ny assistent, Michelle Veretout, som han ønsker at introducere til Jean i håb om at kunne få en spion indenfor i Jeans organisation.

Hvad kan der forventes af spil som Pierre Marveaux?
Dette er en karakter der kan vente længe på at få sit sidste ord. Pierre står bag ved sin fætter Jean, og spilleren skal have det fint med at være plottende i baggrunden.

 Klam-O-Meter:
Gul

 (Dette er muligheden for at spille i en gruppe på fem, Jean Marveaux, Laurent Gardin, Belle Jallet, Pierre Marveaux og Michelle Veretout)1