Laurent Gardin (optaget)

Profession:  Økonomisk rådgiver og tidl. soldat

Nationalitet: Frankrig

Det er ingen hemmelighed, at Laurent Gardin er Jean Marveaux’ højre hånd og muskelmand. Laurent er tidligere soldat og har den samme mentalitet over for sit arbejde som sikkerhed for hr. Marveaux: han er soldat og gør, hvad der bliver sagt, uden at stille spørgsmål. Laurent er en simpel mand, der er nem at gøre tilfreds. Men for nyligt er Laurent blevet kontaktet af nogle mistænksomme typer – nogle der vil ham noget. Jean tvivler ikke på Laurents loyalitet, men Belle er ikke så overbevist som Jean, og det har skabt gnidninger i deres forretningsforetagende. Men er der noget om det, eller er det blot det dumme kvindemenneske Belle Jallet som ser spøgelser alle steder? Hun er velsagtens bare paranoid.

Hvad kan der forventes af spil som Laurent Gardin?
Altså, der er jo intet hemmeligt ved at spille Laurent, det kræver kun at man vil spille muskel, ingen plot overhovedet. (Spoilers: Dette kan være en direkte løgn). Laurent Gardin kan som karakter spilles af en, der godt kan lide at gøre, hvad der bliver sagt, og spille med musklerne.

Klam-O-Meter:
Orange

(Dette er muligheden for at spille i en gruppe på fem: Jean Marveaux, Laurent Gardin, Belle Jallet, Pierre Marveaux og Michelle Veretout.)