Jean Marveaux (optaget)

Profession:  Hestehandler og entreprenør

Nationalitet: Frankrig

Jeans familieliv og barndom er for de fleste folk en hemmelighed, men i dag er Jean Marveaux et navn i Frankrig, som de fleste kender. Han ejer den store ridebane uden for Paris, og nogle vil mistænke ham for at være involveret i at spille på hestene ikke altid går helt tilfældigt for sig. Selv nægter han enhver form for part i hasardspillet ved hans bane, og han arbejder åbenlyst imod det ved at afsløre de, der gør det i området, og ved at sørge for sikkerheden, så det ikke er muligt at svindle med hestene. Han er relateret til direktøren for den franske nationalbank, Pierre Marveaux, og har generelt mange gode kontakter. Der er nogen, der vil mene, at Jean Marveaux ikke rigtigt fortjener nogen respekt, da han jo kommer fra gaden og ind, men det tager Jean Marveaux ikke så højtideligt.

Hvad kan der forventes af spil som Jean Marveaux?
Jean Marveaux er “lederen” af en gruppe på fem spillere, og det forventes at man tager teten som denne. Desuden vil Jean Marveaux være en karakter, der kræver, at man ikke har alt for sart mave.

Klam-O-Meter:
Orange

(Dette er muligheden for at spille i en gruppe på fem, Jean Marveaux, Laurent Gardin, Belle Jallet, Pierre Marveaux og Michelle Veretout)