Jan Lorentzen

Profession:  Rådgiver til Henrik Pedersen og tidl. assistent til den danske opfinder, Harald Birkemøller

Nationalitet: Dansk (DSU)

Jan Lorentzen, søn af Ture Lorentzen, har altid stået i skyggen af sin faderes store opfindernavn. Faderen har får femten år siden opfundet et banebrydende redskab til at fjerne ben fra fisk, og er både et stort navn inden for den danske opfindelser og design. Jan er til gengæld en bitter mand, og er der en ting, han virkelig hader, så er det at være blevet degraderet til rådgiver for den lallende idiot Henrik Pedersen. Om ikke det er nok, så har han hørt, at hans tidligere lærermester, Harald Birkemøller, og hans kone skulle være til stede ved konferencen. Jan er åbenlyst ikke tilfreds. Men det her er også sidste chance. Det er hans sidste chance for at vise, at han kan noget inden for videnskaben; hans sidste chance for at imponere en fader, der altid har hadet ham; og måske en chance for at vise den snobbede idiot til Harald, at han ikke fortjente sparket.

Hvad kan der forventes af spil som Jan Lorentzen?
Jan Lorentzen er en forbitret mand, som føler sig forbigået og misforstået. Men hvor langt vil Jan gå for at få det, han vil have? Eller er der en anden vej for karakteren? Spillet som Jan er baseret på personlige relationer med andre spillere og kan eskalere i flere retninger alt efter hvad spilleren gør det til.

Klam-O-Meter:
Gul

(Denne rolle kan være en del af en større gruppe, hvis man ønsker at spille sammen i en gruppe af fem. De andre i gruppen er Henrik Pedersen, Harald Birkemøller, Susanne Birkemøller og René Ferrier.)