Henrik Pedersen

Profession:  Investor og indkøber for den Skandinaviske union

Nationalitet: Dansk (DSU)

Henrik Pedersen er beviset på, at man ikke behøver at være en rig egoist for at have succes i livet. Henrik er et af de der mennesker, det altid er behageligt at være omkring, og hvis job position er mere en tilfældighed end noget andet. Pedersen har en uddannelse i økonomi fra Københavns Universitet, og har her igennem fået sig nogle kontakter i form af kammerater, som har gjort godt for ham i livet. Det, at Henrik har fået succes i sit eget liv, stopper ham dog ikke fra at dele ud af denne succes, og han er livlig deltagende i mange forskellige former for velgørenhedsarbejde. Han er gift med datteren til den siddende direktør i Røde Kors, og bare generelt en rigtigt rar mand. Han har medbragt en assistent til verdensudstillingen, Jan Lorentzen, der nok ved mere om den store opfinderverden end han selv gør.

Hvad kan der forventes af spil som Henrik Pedersen?
Henrik er en karakter, der ikke er meget intern drama omkring. Han er et af flere, bærende elementer i hovedplottet, nemlig handlen imellem opfindere og nationale rigmænd og indkøbere. Henrik har ikke mange sociale relationer, men har til gengæld en assistent med, som gør op for dette.

Klam-O-Meter:
Grøn

(Denne rolle kan være en del af en større gruppe, hvis man ønsker at spille sammen i en gruppe af fem. De andre i gruppen er Jan Lorentzen, Harald Birkemøller, Susanne Birkemøller og René Ferrier)