Lloyd Greer

Profession: Storvildtsjæger og trofæsamler.

Nationalitet: Amerika

Der er ikke noget sted i verden, hvor Lloyd Greer ikke har været, og på de steder, han har været, har han næsten altid skudt et eller andet sjældent og taget med hjem til sin herrestue. Lloyd Greer er taget til opfinderkonferencen for at mægle og for at ledsage sin yndige datter, Dolores Greer, som har et ønsket om at komme til Paris. Sammen med dem rejser også den unge forfatter, Jonathan, som Lloyd har ansat for at få forfattet en familiebiografi.
Lloyd er en rigtig mand og tager ikke pis fra andre. Han er Amerikaner og stolt af det, og der er ingen, der skal komme og sige ham imod. Han sætter sig gerne op imod de, der tror, de er bedre end ham, og han skal også gerne gøre sit for at beskytte sin datter imod alle andre. Og engang imellem lidt for meget måske.

Hvad kan der forventes af spil som Lloyd Greer?
Vi har intet alderskrav (Ud over 18+), men kunne godt tænke os en spiller, der havde lidt år på bagen, så spillet imellem denne og den spiller, der spiller Dolores, gerne skulle være mere reelt og flydende for spillerne omkring de to karakterer. Derudover skal man som Lloyd Greer ikke være bange for at tage kampen op imod alle andre.

Klam-O-Meter:
Gul