Susanne Birkemøller

Profession:  Model og kone til Harald Birkemøller

Nationalitet: Danmark (DSU)

Susanne Birkemøller er nok ikke ligefrem blevet gift med Harald Birkemøller for hendes høje intelligens eller evne til at inspirere ethvert selvskab med sin politisk overbevisning. Nej, Susanne Ligemann, gift Birkemøller, er en yndig kvinde, der er god at vise frem til selskaber, og hvad hun faktisk tror, tænker og mener, det er verden og især hendes mand, fuldkommen ligeglad med. Susanne er dog ikke helt så dum, som hun lader til at være. Alt, hvad hun gør, gør hun for at få det bedste ud af en træls situation. Susanne er ressourcestærk og en kvinde med ben i næsen, men hun er også god til at være sød, naiv, veltalende og dum, ligesom Harald vil have det.

Hvad kan der forventes af spil som Susanne Birkemøller?
Susanne er en manipulerende snog, og selvom både hendes og Haralds spiller er klar over dette, skal Susannes kunne finde sig til rette i spillet om magt imellem sig selv og sin medspiller.

Klam-O-Meter:
Gul

 (Denne rolle kan være en del af en større gruppe, hvis man ønsker at spille sammen i en gruppe af fem, de andre i gruppen er Henrik Pedersen, Jan Lorentzen, Harald Birkemøller, og René Ferrier)