Harald Birkemøller

Profession: Opfinder, kendt for større opfindelser i den skandinaviske union, bl.a. hans design af en slags oval æggeform, der skal kunne bruges til stol og sikkerhed under jordskred – en idé der har vundet rigtigt meget interesse på det amerikanske marked.

Nationalitet: Dansk (DSU)

Harald Birkemøller er gift med den fuldkommen overdrevent lækre model, Susanne Birkemøller, og de bor i deres overdrevent lækre hus med deres rigtigt fede hund og tjenere nok til at forsørge Kina. For at gøre en lang historie kort er Harald bare en af den slags mænd, som alle andre elsker at hade. Harald er lunefuld, egoistisk, selvoptaget og ikke mindst selvfed. Harald har haft et hav af assistenter, kærester, tjenere og anden ejendom, som han har skaffet sig af med, når han kom til at kede sig, og han har ikke meget interesse i de folk, der er omkring ham. Harald har tidligere haft Jan Lorentzen som sin assistent, men han har skiftet denne ud med den mere interessante, nye, hollandske protege, René Ferrier – et navn, der er meget oppe for tiden.

Hvad kan der forventes af spil som Harald Birkemøller?
Harald er ikke en helgen, og spillet som ham vil ret hurtigt komme til at handle om ham. Der vil være modstand som Harald – dette er helt klart rollen for den, der godt kan lide at “play to lose” så at sige.

 Klam-O-Meter:
Gul

 (Denne rolle kan være en del af en større gruppe, hvis man ønsker at spille sammen i en gruppe af fem, de andre i gruppen er Henrik Pedersen, Jan Lorentzen, Susanne Birkemøller og René Ferrier)