Eckehard Bauernfeind

Profession: Opfinder sammen med Malte Hassell

Nationalitet: Det Tyske Kejserrige

Malte og Eckehard har i samarbejde brugt lang tid på at kortlægge det menneskelige stemmebånd og muligheden for at kunne genskabe denne som instrument. Maltes samarbejde med Eckehard startede på det berlinske universitet, hvor de begge studerede. Mens Maltes uddannelse er inden for lægevidenskabens verden, er Eckehard uddannet ingeniør, og samarbejdet fungerer rigtig godt.

Eckehards fokus på den teknologiske side af opfinderverdenen skaber en gang imellem nogle gnidninger imellem ham og Malte. Maltes forhold til øl er også en frustration, som Eckehard har i forhold til sin partner. Eckehard er selv en stor fan af mode og penge, noget Malte ikke rigtigt deler dog. Nogle folk vil påstå, at Eckehard udnytter Malte, men det er ikke sådan, Eckehard ser på det – hvis ikke Malte havde ham, hvad var han så blevet til?

Hvad kan der forventes af spil som Eckehard Bauernfeind?
Hvis den lidt arrogante opfinder er rollen for dig, så er Eckehard lige din type karakter. Eckehard og Malte har ikke mange andre relationer, men Eckehard har nogle flere kontakter end Malte og vil være den bærende sociale faktor i deres duo.

 Klam-O-Meter:
Grønlig gul