Vision

Paris International – til Minde om Zarinaen er et scenarie, der viser Midtjylland de bedste sider af Steampunk-genren!

Vi har som mastergruppe en drøm om at puste liv i en genre og samtidig vise, hvordan vi tænker det kan gøres og laves. Vi ønsker ikke et scenarie, der har en gigantisk brugerbetaling, og grunden hertil er at vi mener, der skal v��re plads og råd til kreativ frihed. S��ledes skal deltagere, der ønsker at medbringe store, flotte og/eller spændende maskiner og opfindelser, ikke hindres af kæmpe omkostninger ved såvel scenarie som props.

Vi vil i vores setting skabe en illusion af den pulserende storby Paris i en tidsalder, hvor ingen opfindelse var for skør! Lokationen vil, ved hjælp af lidt støjreduktion og spillernes engagement i at oppynte egne lokationer, danne en stemningsfuld illusion som ramme for spillet.

Paris International – til Minde om Zarinaen er ikke et scenarie, der er båret frem af plots og “lørdagskyllinger”. Det lægger derimod op til spillernes eget spil. De skal føle, at de er til stede, og der skal derfor være mulighed for at udfolde sig og udfordre sig selv som karakter-spiller.

Vi ønsker at vise, hvad A New Hope kan bidrage med til den danske Live-scene, og hvad der er vores præg på tingende.

Vi vil gerne ud over, at Midtjylland er gyf-folkene ����� vi er ogs�� plots, stemning og i høj grad også den fede oplevelse!