Om scenariet

På den ene eller den anden måde har du opdaget scenariet Paris International – til Minde om Zarinaen, efterfølgeren til En Gave til Zarinaen. Du er nu nået til siden der hedder ”Om Scenariet” og undrer dig nok lidt over, hvad vi så tilbyder dig som spiller.

Paris International – til Minde om Zarinaen bygger videre på den verden, der blev skabt til det første scenarie, men rykker nu både tidsmæssigt og geografisk, så det hele nu foregår i 1898’ernes Frankrig. Verden minder rigtigt meget om vores, men kombineres stadig med det skæve, skøre, uhyggelige og fantastiske ved dampteknologien, og den særlige æstetiske karakter, som kendetegner steampunk-genren.

Det er værd at bemærke, at Paris International – til Minde om Zarinaen er et 18+ scenarie. Det er valgt for at vi kan tilbyde en spiloplevelse for voksne med elementer, der kræver modne spillere, og da der er udskænkning af alkohol under scenariet. Der er dog mulighed for dispensation ved kontakt til mastergruppen.

Ud over at kunne tilbyde dig en setting, der markerer sig ved at være sat i en verden præget af steampunk, tilbyder vi som mastergruppe en oplevelse. der fokuserer på dig som spiller. Det betyder, at spillerne alle har tildelt personlige plots og deres egen agenda at spille ud fra. Samtlige karakterer er dog præskrevne for at kunne skabe de relationer og plots, der er personlige og bundet i et spindelvæv af intriger, drama, action og spænding.

Sidst, men ikke mindst, kærer potentielle spiller, tilbyder vi som mastergruppe det, vi føler, er et professionelt stykke arbejde, der lever op til den kvalitet, vi har sat os op efter. Baren er sat højt: nemlig derefter, at scenariet skal være så fantastisk, at vi er ærgerlige over ikke at være spillere selv.

Du kan altså forvente, når du tilmelder dig som spiller til scenariet, at få:

  • En oplevelse ud over det sædvanlige
  • En karakter med vægt på personlige mål og agendaer
  • Stemningsspil i særklasse
  • Et scenarie, hvor vi som mastere har ja-hatten på og lader spillerne ændre på vores planer, hvis det er det, de ønsker.
Vi forventer af dig som spiller:

Et kostume der er passende til settingen og rollen. (Her er ikke et overordnet kostumekrav, der ligger i 3000kr-kategorien, men hvis du ikke ønsker at investere i fede gadgets eller smykker og balkjoler, kan du ikke forvente en rolle som opfinder/ royal.)
At du er med til at skabe rammerne om spillet ved at gøre noget ud af det lokale, du bliver en del af. Vores erfaring er nemlig, at lokationerne bliver meget federe, når du og dine medansvarlige spillere arrangerer oppyntning af jeres sted, s���� I kan s��������������tte jeres personlige præg på omgivelserne.
At du har ja-hatten på og lader spillere lege med settingen omkring dig og skabe historier. Selvom det måske står en spiller og taler om noget, der ikke er historisk korrekt, så spil med: gå amok, kast dig ud i noget, der er spilskabende, ikke spilødelæggende (Med mindre spilødelæggende også er spilskabende – du ved selv, hvad vi mener).
At du deltager som spiller, at du ønsker at være med, og at du tager dine medspillere seriøst.
Og vi forventer selvfølgelig at alle regler omkring alkohol, sove-muligheder osv. bliver overholdt. Men det siger vel sig selv.

Steampunkt er:

En blanding af science fiction og dampmaskineri, der ligger vægt på et teknologisk fremskridt baseret på damp. Det omhandler typisk den victorianske tidsalder, men kan også være sat i en verden tættere på vores tid, eller længere væk, for eksempel bronzealderen, middelalderen eller det 19århundrede. Det indbefatter som oftest opfindelser som zeppelineren, mekaniske regnemaskiner, kæmpe konstruktioner, der laver is, eller damplokomotiver. Den ”lille” opfindelse er for det meste ikke i tale her: mikrochips og smarte telefoner er ikke opfundet eller i hvert fald ikke anerkendt. I stedet er mottoet ”Jo større, jo bedre!” Måske efterfulgt af ”Kører det på damp, så virker det!”